top of page

                  A School TV Program - schooltv-didaktika - egy olyan rendszer, amely a tanítás-tanulás új módszertani megközelítését jelenti, és digitális taneszközök használatával a tanuló és a tanár képességeinek kibontakozására törekszik.

A rendszer bevezethető általános iskola felső tagozatában és középiskolában, adaptálható online kurzusokban, tananyag digitalizálásában, e-learning rendszerek kialakításában.

A School TV’s online school olyan online tanfolyamokat jelenít meg, amelyek a School TV Program alapján kerültek kidolgozásra.

Felkészítés FRANCIA ÁLLÁSINTERJÚRA, olasz nyelvű online kurzus

 Az Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus célja, a teljes verziójában hogy segítsen mind azoknak, akik szeretnének elsajátítani az olasz nyelvet és az olasz gasztronómia szakszókincset teljesen kezdő olasz nyelvtudással. Ezért, a teljes kurzus úgy van kigondolva, hogy nem csak szavak listáit kínálja megtanulásra, hanem azt a nyelvtani, kommunikációs alapot is nyújtja, amelynek köszönhetően meg lehet tanulni kommunikálni olaszul, kezdő szinttől a középhaladó szintig. Olyan nyelvtani vázra helyeztem el a kommunikációs elemeket, az alapvető szókapcsolatokat, amely nem csak egy alapot biztosít, hanem nyelvtani logikával magyarázza meg az olasz kifejezési módot a mindennapi használatban. 

Az Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus  rövid verziója csak a szakszókincset tartalmazza: a leckéhez kapcsolódó hangos-képes szótárból, a PDF formátumú szószedetből és témánként egy képes, szókincs elmélyítő feladatból áll. A kurzus rövid verzióját azoknak ajánljuk, akik már tudnak olaszul, és csak a lexikális tudásukat szeretnének gyarapítani munka miatt, vagy azoknak, akik csupán meg szeretnének tanulni olasz gasztronómiához kapcsolódó szavakat jó kiejtéssel, miután az ingyenes első leckével megtanulta az alapokat.

A COME SUPERARE CON SUCCESSO UN COLLOQUIO DI LAVORO IN LINGUA FRANCESE, azaz Sikeres felkészítés FRANCIA ÁLLÁSINTERJÚRA online kurzus az olasz piacra készült onnan érkező felkérésre és olasz a kurzus nyelve. Mégis igen hasznos nyelvgyakorlás azoknak, akik haladó szinten beszélnek olaszul, és éppen készülnek francia nyelvű állásinterjúra vagy csak érdekes nekik a téma. A kurzus teljesen aktuális ismereteket, rengeteg hasznos tanácsot nyújt és egy Claudio nevezetű állásinterjúra készülő olasz srác útjában álló nehézségeken keresztül sok illusztrációval, színes stílusban, megmutatjuk a leghatékonyabb módzsereket a felkészítés különböző stációiban.

A kurzust a LifeLearning.it platformon tekinthető meg teljes ismertetővel, és ingyenesen elérhető részekkel. 

FRANCIA GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA  (Corvinus, BGF, Szent István Egyetem, BME) tematikus szószedetsorozat. A szószedetek minden egyes vizsgára a vizsga témakörei és jellemzői függvényében lettek összeállítva, figyelembevéve az adott vizsga legaktuálisabb követelményeit. A szószedetek 3 formátumban elérhetők: szöveg (PDF), videó (MP4) és audió (MP3), hogy jövet-menet is tudjál tanulni, futás vagy sportolás közben.

OLASZ GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA  (Corvinus, BGF, Szent István Egyetem) tematikus szószedetsorozat. A szószedetek minden egyes vizsgára a vizsga témakörei és jellemzői függvényében lettek összeállítva, figyelembevéve az adott vizsga legaktuálisabb követelményeit. A szószedetek 3 formátumban elérhetők: szöveg (PDF), videó (MP4) és audió (MP3), hogy jövet-menet is tudjál tanulni, futás vagy sportolás közben.

bottom of page