top of page

Az online kurzusok ára

OLASZ GASTRONÓMIAI SZAKNYELVI KURZUS

A kurzus teljes verziója árai, fizetési lehetőségek és szolgáltatások

Az 1 Lecke anyaga ingyenes, megtekintheted a Kurzus ingyenes anyaga oldalon

Fizetési feltételek, ütemezési lehetőségek

Completo. A teljes kurzus tananyaga ára egyösszegben fizetve 59 700 Ft és tartalmazza a 2.-15. Lecke anyagát. Ehhez hozzáadódnak a 2.-15. Lecke feladatsorai 20 000 Ft értékben.

Parziale A kurzus tananyaga 2 ütemben fizetendő. Az első ütem a 2.-8. Lecke anyaga tartalmazza, a második ütem a 9.-15. Lecke anyagát. Az ára 32 500 Ft. ütemenként. Ehhez hozzáadódnak a 7 lecke feladatsorai 12 000 Ft -ért ütemenként

Piano-piano: A kurzus tananyagait 3 ütemben lehet kifizetni. Az első ütem a 2.-5. Lecke anyagát tartalmazza, a második ütem a 6.-10. Lecke anyagát, a harmadik ütem a 11.-15. Lecke anyagát, 24 000 Ft.-ért ütemenként. Ehhez hozzáadódnak a feladatsorok: 9 000 Ft -ért ütemenként.

Leckénként ingyenes tanári konzultáció jár azok hallgatók számára, akik az interaktív feladatsorokon is gyakorolnak. Azon felül fizetős tanári konzultáció kérhető 3500 Ft/45 perc áron, csomagban kedvezőbb.

Fizetős tanári konzultációt eltérő óraszámban is igényelhető, időpont egyeztetéssel.

A konzultáció virtuális osztályteremben zajlik.

Az ár tartalmazza minden csomagban a következő Bónuszokat:

        -          a teljes kurzus tananyagához való hozzáférést, fizetési ütemezésnek megfelelően
        -          60 perces tanári konzultációt beiratkozáskor
        -          folyamatos e-mail, chat kapcsolat

       Az OLASZ GASTRONÓMIA SZAKNYELVI KURZUS rövidített verziója ára: 15 000 Ft  

Az ár tartalmazza:

       -          a teljes kurzus (2-14 Lecke) Vocabolari audio-visuali tananyagához való hozzáférést, (az 1. Leckéhez tartozó Vocabolario audio-visuale ingyenes, megtekintheted a Kurzus ingyenes anyaga oldalon), 

       -          egy 60 perces bevezető konzultációt beiratkozáskor

 A 2-15 Leckéhez leckénként 1 szókincsgyakorló feladat is tartozik, ennek ára összesen: 3 500 Ft 

Fizetni PayPal rendszeren keresztül, bankkártyával vagy átutalással lehetséges

          Jelentkezés menete:​

    1. Regisztráció 

    2. Regisztráció visszaigazolása 

    3. Ingyenes tanári konzultáció

    4. Fizetés 

    5. Belépés a kurzusba

COME SUPERARE CON SUCCESSO UN COLLOQUIO DI LAVORO IN LINGUA FRANCESE
Felkészítés FRANCIA ÁLLÁSINTERJÚRA, olasz nyelvű online kurzus

A COME SUPERARE CON SUCCESSO UN COLLOQUIO DI LAVORO IN LINGUA FRANCESE, azaz Sikeres felkészítés FRANCIA ÁLLÁSINTERJÚRA online kurzus az olasz piacra készült onnan érkező felkérésre és olasz a kurzus nyelve. Mégis igen hasznos nyelvgyakorlás azoknak, akik haladó szinten beszélnek olaszul, és éppen készülnek francia nyelvű állásinterjúra vagy csak érdekes nekik a téma.

 

A kurzus teljesen aktuális ismereteket, rengeteg hasznos tanácsot nyújt és egy Claudio nevezetű állásinterjúra készülő olasz srác útjában álló nehézségeken keresztül sok illusztrációval, színes stílusban, megmutatjuk a leghatékonyabb módszereket a felkészítés különböző stációiban.

 

A kurzust a LifeLearning.it platformon tekinthető meg teljes ismertetővel, és ingyenesen elérhető részekkel, így bele tudsz tekinteni (klikkelj a képre!)

A magyar piacon, magyar anyanyelvűeknek a kurzus INGYENES.

Kiváncsi rá? Írjon nekem: ilona.david@francia-olasz.hu

Szószedetek az OLASZ GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA

Ahhoz, hogy megkönnyítsem Neked a szakmai szókincs elsajátítását az OLASZ GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA  (Corvinus, BGF, Szent István Egyetem), tematikus hangos-képes szószedetsorozat hoztam létre. A szószedetek minden egyes vizsgatípushoz külön, az adott vizsga témaköreit,  jellemzőit és legaktuálisabb követelményeit figyelembevéve lettek összeállítva.

Minden szószedet 3 formátumban érhető el: szöveg (PDF), videó (MP4) és audió (MP3), hogy jövet-menet is tudjál tanulni, futás vagy sportolás közben.

A szószedet teljes sorozata: 15 000 Ft

Szószedetek a FRANCIA GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA

Ahhoz, hogy megkönnyítsem Neked a szakmai szókincs elsajátítását a FRANCIA GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA  (Corvinus, BGF, Szent István Egyetem, BME), tematikus hangos-képes szószedetsorozat hoztam létre. A szószedetek minden egyes vizsgatípushoz külön, az adott vizsga témaköreit,  jellemzőit és legaktuálisabb követelményeit figyelembevéve lettek összeállítva.

Minden szószedet 3 formátumban érhető el: szöveg (PDF), videó (MP4) és audió (MP3), hogy jövet-menet is tudjál tanulni, futás vagy sportolás közben.

A szószedet teljes sorozata: 15 000 Ft

bottom of page