
OLASZ GASZTRONÓMIAI SZAKNYELV online kurzus rövid verziója
A kurzus anyaga:
-
15 hangos-képes szótár
-
15 PDF
-
15 online interaktív feladat



A teljes kurzusnak van egy rövid, Gasztronómiai Thesaurus (Thesaurus gastronomico) nevezetű verziója, amelyet azoknak ajánljuk, akik már beszélnek olaszul és csak szakmai szókinccsel szeretnének bővíteni az olasz nyelvű szókincsüket.
A kurzus rövid - Gasztronómiai Thesaurus (Thesaurus gastronomico) - verziója tartalmazza:
- 15 leckének a hangos-képes szótárát (Vocabolario audio-visuale), vagyis az adott témához kapcsolódó szakszókincset (Pl. Zöldség, Gyümölcs, Halak, Húsok, Első fogások stb.) hanggal, képpel, fordítással
- 15 PDF formátumú szószedet, amely összegyűjti az adott témához kapcsolódó szakszavakat
- leckénként egy online interaktív feladat a szókincs magtanulása elősegítésére
A kurzus tematikája:
Lezione 1, Attrezzature di cucina (Konyhai felszerelések
Lezione 2, Cibi e bevande (Ételek és italok)
Lezione 3. Pane, alimenti di base (Kenyér, alapélelmiszerek)
Lezione 4.Tipi di cottura (Főzési módok)
Lezione 5, Azioni in cucina (Konyhai eljárások)
Lezione 6, Verdure (Zöldségek)
Lezione 7, Frutta (Gyümölcsök)
Lezione 8, Carni (Húsok)
Lezione 9, Latticini (Tejtermékek)
Lezione 10, Antipasti (Előételek)
Lezione 11, Minestre e zuppe (Levesek)
Lezione 12, Pasta e riso (Tészták és rizsek)
Lezione 13, Pesci (halak)
Lezione 14, Secondi, Piatti principali (Főételek)
Lezione 15, Dolci (Desszertek)