top of page
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • fb messenger
  • whats app
  • viber

           Online kurzus

Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus
 (Lingua italiana della gastronomia)

A MAGYAR NEMZETI GASZTRONÓMIAI SZÖVETSÉG ajánlásával és GIALLO ZAFFERANO multimédiás illusztrációival

      Az online kurzusokat a School Tv online courses gyűjteményben érhetők el, a School TV’s online school felületen. 

     Az Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus célja, hogy segítsen mind azoknak, akik szeretnének elsajátítani az olasz nyelvet és az olasz gasztronómia szakszókincset teljesen kezdő olasz nyelvtudással. Ezért, a teljes kurzus úgy van kigondolva, hogy nem csak szavak listáit kínálja megtanulásra, hanem azt a nyelvtani, kommunikációs alapot is nyújtja, amelynek köszönhetően meg lehet tanulni kommunikálni olaszul, kezdő szinttől a középhaladó szintig. Olyan nyelvtani vázra helyeztem el a kommunikációs elemeket, az alapvető szókapcsolatokat, amely nem csak egy alapot biztosít, hanem nyelvtani logikával magyarázza meg az olasz kifejezési módot a mindennapi használatban. 

     

      A kurzusnak van egy rövid és egy teljes verziója.

     A rövid verzió csak a szakszókincset tartalmazza: a leckéhez kapcsolódó hangos-képes szótárákból, a PDF formátumú szószedetből és témánként egy képes, szókincs elmélyítő feladatból áll. A kurzus rövid verzióját azoknak ajánljuk, akik már tudnak olaszul, és csak a lexikális tudásukat szeretnének gyarapítani munka miatt, vagy azoknak, akik csupán meg szeretnének tanulni olasz gasztronómiához kapcsolódó szavakat jó kiejtéssel, miután az ingyenes első leckével megtanulta az alapokat. A szavak képpel, hallgatással, olasz-magyar fordítással videós prezentációkban szedve könnyen tanulhatók. Praktikus módon csak hangos verzióban is vannak szedve, hogy ha éppen nem tudjuk nézni is, csak hallgatni, az is lehetséges legyen. Tanári segítséget egy ingyenes konzultáció formájában lehet igénybe venni. 

     

     A teljes verzió leckénként 3 különböző videó leckében tartalmazza a tanulni való tananyagot, az ahhoz a témához kapcsolódó szakszókincset hangos-képes (videósított prezentáció) tananyagokban és PDF formátumú szószedetben, gyakorláshoz két feladatsort.

​     A hangos-képes szószedetek Audio (MP3) formátumban is tölthetők le mobilra, vagy PDA-ra, hogy menetközben is lehessen hallgatással megtanulni a szavakat.

                       A kurzus teljes verziója folyamatos kapcsolattartás mellett 3 tanári konzultációt is tartalmaz.

              Az online kurzus teljes anyaga leírását, a tanulási útmutatót, az árakat
az online iskolánk felületén lehet megtekinteni

 

     A kurzus teljes verziójában minden leckéhez tartozik egy DEMO videót, egy összefoglalót. Így tudhatod meg mit tartalmaz az adott lecke. A DEMO videók beiratkozás nélkül is tekinthető meg, szintén ingyenes tananyagok.

         

                       HOGYAN KELL TANULNI ONLINE? ÚTMUTATÓÉRT KLIKK 

     

                                   

                                                                                                                                                                                              

  Szereted az olaszt, de még nem tudod eldönteni, hogy elkezd-e a tanulást, vagy sem? Azonban olaszul tudni menő dolog, tanuld meg ingyenesen az alapokat, mert

          AZ ELSŐ LECKE anyaga és a 15 Demo videó INGYENESEK!  

                         

          Lépj be az Online kurzus ingyenes anyagok oldalra, nézd meg a kurzus első leckéjét és DEMO videóit és tanuld meg az olasz nyelv alapjait ingyen!

bottom of page