top of page

Blended-learning szolgáltatások

Mi is a Blended learning?

A blended learning típusú oktatás egyesíti magában a személyesen tartott órák és az e-learning oktatás előnyeit.

blended earning.PNG
A Blended learning koncepciónk
different.jpg

Az ÁLTALUNK kidolgozott koncepció azt a fajta tanítást-tanulást jelenti, amikor a tanuló online felületeken tanul tanári irányításával és tanári órákon pedig GYAKOROL.

A GYKORLÓ ÓRÁKAT a tanár a monitoringból nyert, a tanulók teljesítményéről szóló mutatók alapján tervezi meg.

    100%-os
GYAKORLÁS
 • A személyesen tartott órák teljes hosszában az aktív gyakorlásé a főszerep

ELŐNYEI
 • A tanulók időt spórolnak: a tanulásra szánt idejük nagy részét nem órarend szerinti órákon töltik, hanem szabad tanulással: akkor, amikor nekik a legalkalmasabb - így a tanulás sokkal hatékonyabb

 • A megbízó pedig pénzt spórol, hiszen csak a személyesen megtartott órákért kifizetett tanári óradíjat kell költségnek tekinteni. Az ismeretek leadására fizetett összeg, vagyis a tananyag létrehozásáéert fizetett díjára befektetésként is lehet gondolni, amely nagyon hamar megtérül, hiszen a megbízó továbbértékesítheti az online tananyagokat: azok tulajdonjoga a rendelkezésre bocsátás pillanatában a megbízóra száll. A továbbértékesítés fogalma itt két értelemben értendő: egyrészt jövőbeli csoportok is tanulhat ugyanazon a tananyagon, másrészt szószerinti értelemben értékesítheti saját online kurzusaként.

SZERVEZD ÁT A CÉGED HAGYOMÁNYOS KIHELYEZETT NYELVTANFOLYAMAIT, KÉPZÉSEIT, TRÉNINGJEIT

BLENDED LEANINGRE!

A cégek/szervezetek számára kidolgozott blended learning-koncepció 2 alapelve
1. Tanári órák CSAK gyakorlásra
index_réka_2.PNG

Rendszeresen, a cég által szabott kritériumoknak megfelelő gyakorisággal tanári órák kerülnek megszervezésre, amikor csak és kizárólag aktív szóbeli gyakorlásra, konzultációra van kihasználva az óra teljes idejét.

 

Az órát személyesen vagy igény szerint virtuális osztályteremben lehet megtartani   olvashatsz további információt, megtekinthetsz egy videót a virtuális osztályteremben tartott oktatásról-tanulásról. Egy tanítványom, Réka nyilatkozik az élményeiről

2. Tananyag elsajátítása egyénileg 
comfort-comfortable-contemporary-920382.

A tanulók a szabadóan megválasztott időpontban sajátítják el a tananyagot egyénileg, saját ritmusukban és szabadidejükben. A tananyag multimédiás kidolgozású, többségében videó-alapú. A leckék személyre szabottak, az adott csoport igényeinek megfelelően készülnek, 2 tanári óra között egy-egy leckét-egységet kell megtanulniuk.

Koncepciónk nyelvoktatásra 

A Blended learning rendszerben történő céges vagy céghez kihelyezett nyelvoktatás megtervezésének, megtervezéséhez tanácsadás lépései:

 • Igény felmérés, tananyag megtervezése (lehet adott nyelvkönyv), módszertani feldolgozás

 • Online tananyag és feladatsorok megtervezése, kivitelezésük ütemezése

 • Igény szerint egyedi tananyag megrendelése, kivitelezése 

 • Keretrendszer megtervezése: LMS rendszer vagy webalapú, vagy Office alapú: a keretrendszer kiválasztási kritériumokról                olvashatsz

 • Nyelvtanárok, oktatók, trénerek oktatása a tananyag létrehozására való szoftverek használatára, virtuális tanterem és digitális taneszkőzők használatára.

Koncepció tréningre, képzése

A nyelvoktatásnál leírt FŐBB SZEMPONTOK itt is érvényesek!

A Virtuális osztályterem

 • ·         Minden eszközről elérhető videókommunikációs applikáció
 • ·         Audió-videó-chat és többirányú képernyőmegosztás
 • ·         Videófelvétel a megtartott leckéről (konzultációról, beszélgetésről, vizsgáról, - ha a vizsgáztatás online kerül megszervezésre)
 • ·         Offline archiválási lehetőség MP4 formátumban
 • ·         Digitális taneszközök: fehér tábla, text és rajzeszközök, kiemelések, ábrák, tábla tartalma elmentése JPG file-ba
 • ·         Multimédiás tananyag használata: audió-videó-kép
 • ·         Előre szerkesztett tesztkérdések alapján rögtönzött, szinkronizált online tudásfelmérés, számonkérés a virtuális térben
Milyen virtuális osztályteremben tanulni?
A videóban egy tanítványom, Réka, beszámol a tapasztalatairól

A blended learning a legkorszerűbb, dinamikusabb, versenyképesebb, mai kor elvárásainak megfelelőbb típusú oktatás. Könnyen illeszkedik be a mai szűk időkeretekbe, a mai életstílusba.

Garancia és rendelkezésre álllás

Az blended leaning rendszerben tervezett képzés kigondolását, implementálását folyamatos konzultáció mellett végezzük, ezt követően egy éven át rendszeres workshopokat szervezünk. Multicsatornás, akár azonnali konzultációk is lehetségesek, megegyezés szerint.

A garanciát úgy vállaljuk, hogy 1 éven át rendelkezésre állást biztosítunk.

Minden általunk implementált modulhoz, digitális kompetenciához oktatást biztosítunk. Rendszeres workshopok alkalmából figyelmesen meghallgatunk mindet észrevételt, ennek függvényében és természetesen indokolt esetben, átalakítási munkába fogunk.

bottom of page