ADATPTÍV RENDSZEREK

rugalmas megoldások

Francia és olasz

online nyelvoktatási szolgáltatások

e-learning és blended learning rendszerben

E-learning és blended learning

megoldások

cégek, szervezetek számára

Kurzus-
 készítés

E-learning keretrendszer

üzembeállítása

bevezetése

üzemeltetése

Tananyagkészítés

tananyag-

konvertálás

FRANCIA és OLASZ
nyelvoktatás
E-learning rendszerben
FRANCIA és OLASZ
nyelvoktatás
blended learning rendszerben
index 3.PNG
E-lerning keretrendszer implementálása
komm 4.PNG
E-lerning rendszer helyett rugalmas megoldások
komm 1.PNG
Online kurzusok készítése
index 4.PNG
Multimédiás tananyag fejlesztés
mondat.png
Tananyagkonvertálás,
-korszerűsítés
Dig tan rend 1.PNG
Feladatsorok, tesztek gyártása
Hagyományos tréningből, képzésből, kihyelezett nyelvtanfolyamból
 Blended learning

Hogyan kapcsolódik a francia-olasz nyelvoktatás a cégek, szervezetek számára kínált E-Learning és blended learning megoldásokkal? Miért szükséges megtekinteni az francia-olasz nyelvoktatási részt, akkor is, ha csak az E-Learning és blended learning megoldások íránt érdeklödsz? És miért igaz ez fordítva is?

Saját tanítási tapasztalat


A cégek, szervezetek számára kigondolt és kínált E-Learning és blended learning megoldásokat mind saját tanítási, e-learning, blended learning szakterületeken szerzett tudás és tapasztalat eredménye. Egy teljes körképet a „Rólam” bemutatkozó oldalon kaphatsz erről.
Kidolgozott módszertan


Közoktatásra és felnőttoktatásra kidolgozott pedagógiai elvekről, saját e-learning, blended learning rendszerekben való tanítási-tanulási módszertan konkrét megvalósításáról a Schooltv Didaktika és Live Practice oldalokon olvashatsz .
Kipróbált, letesztelt megoldások


Minden, amit az „E-Learning és blended learning megoldások cégek/szervezetek számára” szekcióban kínálunk, azt korábban, a francia és olasz nyelvtanítási pályafutásom során kipróbáltam és leteszteltem vagy szakemberekkel, informatikusokkal véleményeztettem, és lehetőség szerint mindet illusztrálok is leírásokkal, képekkel vagy videókkal
Szakértői csapat


Összetettebb informatikai feladatokhoz évtizedes együttműködési múlt fűz egy olyan e-learning szakértői csoportjához, ahonnan Dr. Seres Györgyöt, Berecz Antóniát és Bérces Miklóst emelném ki. Ők olyan feladatokban vannak segítségemre, mint például az e-learning rendszer teljes implementálása, üzembe helyezése, üzemeltetése, tesztelése vagy például a Flash technológiát tartalmazó tananyagok konvertálása, frissítése HTLM-re, vagy más platformra, így a tananyagok mindig a kor elvárásainak megfelelő technikai színvonalon elérhetőek.Saját (francia-olasz) tanításomban is sok LMS rendszert használtam: Moudle Cloud, Illias, Docebo, stb. amikor nagy csoportoknak oktattam Erasmus projektek keretében. Azonban a tevékenységem bizonyos időszakokban egyéni vagy kiscsoportos oktatására korlátozódott, igy erre a műfajra is kerestem e-learning, blended learning megoldásokat, áthidalásokat és kisebb LMS rendszerek, rugalmas formulákat kínáló szoftverek után néztem. Kidolgoztam olyan megoldásokat, ami kis és közepes szervezeteknek ideális megvalósítás jelenthet, sőt, olyan mikro vállalkozásoknak is elképzelhető egyénre szabott funkciójú rendszer, akik a Microsoft Office -t használják egyetlen technikai infrastruktúrának.

Írj nekem!