top of page
iT gastr course.png
Lp_logó2.png
LIVE PRACTICE Gasztro
        A LIVE PRACTICE Gasztro az Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus gyakorló modulja.
Mi az Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus?

Ha már elkezdted az olasz nyelvet a kurzus tananyagai alapján, bizonyára tudod, hogy ezen „elméleti tananyagok” ki vannak egészítve interaktív online feladatsorokkal. Ezek biztosítják a tanultak begyakoroltatását multimédiás eszközök segítségével a hallás utáni értést is beleértve.

A biztonságérzetet egy új nyelv megtanulásakor azt adja, azonban, ha „kipróbáljuk” magunkat, ha valóban kommunikálhatunk az adott nyelven, még akkor is, ha nagyon az elején tartunk benne.

Erre hivatott a LIVE PRACTICE Gasztro, ezt a gyakorlási lehetőséget nyújtja Neked, majd sikerélményhez juttat a nyelv tényleges használatából, ami nélkül nem lehet megszeretni egy újonnan megtanult idegen nyelvet.

                                      Hogyan is működik a LIVE PRACTICE Gasztro?

A LIVE PRACTICE Gasztro működési alapelve megegyezik a LIVE PRACTICE módszerével. Olvasd el figyelmesen a LIVE PRACTICE módszer leírását ITT

                                                              majd

nézzük meg, miben különbözik a LIVE PRACTICE Gasztro az alapmódszertől, ahhoz, hogy az Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus ismeretek elsajátításában segítsen meg Téged maximális hatékonysággal:

- a LIVE PRACTICE Gasztro gyakorlási foglalkozások témája nem egy szabadóan választott, hanem egy kurzus egyik lecke

- a  LIVE PRACTICE Gasztro csoportja lehet akár 3-4 fő (8 fő helyett!)

- a foglalkozások időpontjai szintén a LIVE PRACTICE órarendek oldalon tekinthető meg, de mindegyik egy bizonyos leckére vonatkozik (Lezione 2-től – Lezione 15-ig)

- az órán való szereplésbe a moderátor tanár nagyobb mértékben avatkozik bele, mint az alapmódszerben, mivel a társalgás nem szabad témájú, hanem kötött, a nyelvtani-lexikális anyag begyakorlását a tanár pedig azzal biztosítja, hogy egyenlő módon juttat szerepléshez, szóhoz mindenkit.

- a LIVE PRACTICE Gasztro időpontja kiválasztásakor meg kell adnod a leckédnek a számát, aminek az anyagát gyakorolni készülsz az adott LIVE PRACTICE Gasztro foglalkozáson (lásd a képen!)

                                                                  ÖSSZEFOGLALVA

- LIVE PRACTICE Gasztro tanulója az lehet, aki az Olasz gasztronómiai szaknyelv anyagjai alapján tanulja az olasz nyelvet (a második leckétől kezdve)

- a LIVE PRACTICE Gasztro gyakorlásokra nem kell külön Jelentkezési lapot kitöltened, csak jelezned kell a gyakorlási szándékod felém (ilona.david@schooltv.hu), majd a konkrét LIVE PRACTICE Gasztro időpont lefoglalási opcióról küldünk neked értesítést.

                                                                          Jó gyakorlást!

bottom of page