top of page

KÉRJÜK, FRISSÍTSE ADATAIT ÉS ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁSÁT!

          ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Adatkezelő az Eu-Project Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság (1081, Budapest, Bezerédi utca, 19), Cégjegyzékszám: 01-06-791333, Adóazonosító szám: 25800474-1-42, ügyvezető igazgató: Dávid Ilona.

 

Az adatkezelő: Eu-Project Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság, 1081 Budapest, Bezerédi utca, 19, e-mail: ilona.david@schooltv.hu

Az adatkezelés célja: a Francia-olasz/Dávid Ilona; Olasz konyha Blog/Dávid Ilona tevékenységével, szolgáltatásaival, rendezvényeivel, kapcsolatos információk, ajánlatok, hírlevelek küldése az Ön választásának megfelelően e-mail, postai levél vagy élőhangos telefonhívásos megkeresés útján.

Az adatkezelés jogalapja: az Ön közvetlen megkereséshez, illetve üzenetek küldéséhez adott hozzájárulása, melyet Ön bármikor, akár egyes kommunikációs csatornákra vonatkozóan is szabadon visszavonhat; a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Címzettek köre: Az Ön adataihoz kizárólag Dávid Ilona és az Eu-Project Bt. munkatársai.

A Francia-olasz/Dávid Ilona és az Olasz konyha Blog/Dávid Ilona hírlevél küldésre

  • a Wix.com, Francois Boulevard, 6th Floor, San Francisco, CA, 94158, és Wix.com Luxembourg S.a.r.l, 5, rue Guillaume Kroll, L-1882 Luxembourg által az Adatvédelmi nyilatkozatában (Privacy Policy available at http://www.wix.com/about/privacy) foglalt  adatvédelmet biztosít a wix website (www.francia-olasz.hu, www.olasz-konyha-blog) altal nyújtott olyan website-on keresztüli kommunikációval együtt járó szolgáltatások, mint például az e-mail marketing, vagy végső felhasználó (website látogató, website regisztrált tag) azonosítása, közvetlen webhelyen keresztül és telefonos applikációkon keresztül (Wix app, Tidio chatbot) folytatott párbeszédet. A Wx.com platform tulajdonosa kidolgozta az európai GDPR-nek való megfelelést és külön Svájcra nézve a Privacy Shield Framework and the Swiss-U.S. Privacy Shield Framework szabályzatokat a személyes adatok kezelésére.

 

A Francia-olasz/Dávid Ilona (Eu-Project Bt.) online fizetésre:

  • a Wx.com platform, alapítva 2006-ban, Székhely: Tel-Aviv, Izrael, ügyfélszolgálat: 00 1 415-639-9034 a PCI Security Standards Council által ellenőrzött biztonsági feltételek mellet működtet applikációkat, fizetési gateway-t és a Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS) követelményeiknek megfelelően 1 osztályú minősítésű adatbiztonságú kezelő. A Wix Platform tulajdonosa rendszeresen szervez belső auditálást a ISO/PCI security certifications minősítés fenntartásának érdekében.

A teljes ADATVÉDELMI NYILATOKOZAT mgtekintése.

AZ ÖN KOMMUNIKÁCIÓS PREFERENCIÁI
 

Kérjük, az alábbi négyzetek bejelölésével adja meg Nekünk, hogy szeretne-e, illetve milyen módon szeretne információkat és megkereséseket kapni a Francia-olasz/Dávid Ilonától és az Olasz konyha Blog/Dávid Ilonától (A *-al megjelölt adatok megadása az Ön közvetlen megkereséséhez szükséges adat):

Az alábbi módokon szeretnék információkat, hírleveleket és megkereséseket kapni
 francia-olasz.hu weblaptól
Az IGEN válaszoknál töltse ki értelemszerűen!

Név *

E-mailben IGEN *

Telefonon IGEN

Postai levélben IGEN

Emailben NEM

Telefonon NEM

Postai levébenl NEM

Amennyiben Ön csak francia nyelvvel vagy/és olasz nyelvvel vagy/és olasz konyhaművészettel kapcsolatos értesítéseket szeretne kapni
bottom of page