top of page
COME SUPERARE CON SUCCESSO UN COLLOQUIO DI LAVORO IN LINGUA FRANCESE

A COME SUPERARE CON SUCCESSO UN COLLOQUIO DI LAVORO IN LINGUA FRANCESE – HOGYAN LESZEL SIKERES EGY FRANCIA NYELVŰ ÁLLÁSINTERJÚN online kurzus.

A kurzus megpróbálkozik azzal, hogy felkészítsen mindenre, amivel csak egy francia állásinterjún találkozhatsz:

  • -megmutatja, hogy hogyan készülj a nyelvből ahhoz, hogy jól szerepelhess a francia nyelvű állásinterjún,

  • -példákon keresztül megmutatja, hogy az interjú szituációira jellemző kérdések miként lehetnek megfogalmazva, valamint azt is, hogy te hogyan tudsz ezekre nyelvtanilag helyesen és stílusos szókinccsel válaszolni,

  • -bemutatja, hogy milyen fázisokból áll manapság az interjú és azokra hogyan készülj minden tekintetben: milyen CV stílust válassz, milyen legyen a megjelenésed, viselkedésed, kommunikációd (beleértve a testbeszédet is).

  • -persze ne feledkezzük meg arról sem, hogy manapság a HR-esek minden forrásból gyűjtenek információt: a kurzus kitér arra is, hogy milyen legyen a Linkedin-ed, a Facebook-od és egyéb social média, ahol jelen vagy (már az is információ, hogy jelen vagy-e, vagy sem).

A KURZUS NYELVE OLASZ.

A kurzus az olasz piacra készült és a LifeLearning.it platformon tekinthető meg teljes ismertetővel, és ingyenesen elérhető részekkel.

Kis gondolkodás után rájöttem, hogy ez a magyar piacon is, magyar anyanyelvűeknek is lehet hasznos.

KINEK? 

  • - azoknak, akik francia nyelvű állásinterjúra készülnek, és rendelkeznek akár A2-B1-es szintű olasz nyelvtudással, ami szükséges ahhoz, hogy meg tudják érteni az olasz nyelvi előadást

  • - azoknak, akik egyszerűen csak az olasz nyelvtudásukat akarják gyakorolni

  • - azoknak, akik francia nyelvtudásukat akarják karbantartani végig haladva a francia nyelvű felkészítési részen és értenek olaszul minimum alapfokon, hogy a kurzus tartalmat tudják követni

A kurzus egy online kurzus. Csak egy hozzáférési link kell hozzá.

        A kurzus összesen 90 perces, a tartalma videóleckékből és letölthető PDF file-okből áll. A kurzus teljesen aktuális ismereteket, rengeteg hasznos tanácsot nyújt Claudio, az állásinterjúra készülő olasz srác útjában álló nehézségeken keresztül.  Mindezt sok illusztrációval, színes stílusban teszi és megmutatja a leghatékonyabb módszereket a felkészítés különböző fázisaiban.

A magyar piacon, magyar anyanyelvűeknek a kurzus INGYENES.

Beíratkoznál? Írj nekem e-mailt: ilona.david@francia-olasz.hu

bottom of page